DIFFERENCE!

Så vad har egentligen hänt sen jag sluta blogga?

Jag var ju i Hong Kong, sjukt kul hade jag. Saknade min älskade kusin SÅ mycket, blev mycket shopping och mat! (DERAS SUSHI, är GUUUUDOOOOMLIG. ALLTSÅ jag DOOOOOOOOOOOOOOOOOOOG utan och överdriva) Kommer nog visa er bilder lite då och då haha ;)!Jag skaffade GYMKORT (!) ja precis, världens lataste tjej skaffade gymkort..tränar numera på FOREVER TRÄNING & HÄLSA älskar gymmet, trevlig personal och super freshh, lite dyrt men VÄRT det!

Jag PIERCA min navel, (!!!!!!!!!!) det är något jag ALDRIG trodde skulle hända haha, feg som jag är (vågar inte ens ta sprutor!!) bestämde mig att pierca naveln, eller iofs har ALLTID velat ha men ALLTID varit rädd LOL! Kan ju säga att jag aldrig varit så stolt, men dagen jag gick o tog så var det SNÖSTORM, helt sjukt. Jag Fuad och Mibo krigade för att komma dit, låg långt bort oxå haha!

OCH i sommar 16 JUNI, åker jag till KANADA och en sväng till NEW YORK !!!! Skulle dock till L.A men eftersom mina kusiner där åker till VIETNAM så blev det så att vi sket i det, får väl övertala min grandma att ta med mig nästa sommar hahahah :-)

& även en speciell SHOUT OUT till min älskling, my boo MIBO, en tjej jag har kommit så nära på så kort tid. ÄLSKAR henne.

Vi två. Vi är gifta med varandra. TYP.

JUSTE, rakpermanentat håret oxå. BÄSTA SAKEN JAG GJORT I LIVET, SÅ JÄVLA SKÖNT! även klippt lugg!

Det är väl de "STORA" grejerna som har hänt i mitt liv sen jag sluta blogga haha

Kommentarer
Postat av: arrie

din blogg är grym!! :)

2011-03-26 @ 11:38:03
URL: http://audioland.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0